About the Project

The owners fully customized this beautiful residence. It is a Douglas Fir exposed timber frame with an exterior of custom-milled cedar and stonework. The interior features custom millwork (done by the Bonacio wood shop) throughout, including the cherry panel feature wall, kitchen cabinetry, armoires in the primary bedroom, and an entertainment center. The Bonacio metal shop fabricated the stair stringer and railings for the interior stairwell. Structural insulated panels for the roof and blown cellulose wall insulation add energy efficiency. The exercise area features an endless swimming pool.

  • Year Built: 2018
  • Duration of Project: 22 months
  • Location: Saratoga Springs, NY
  • Square Footage: 4,043

  • Architect: Balzer + Tuck Architecture

  • Photographer: Randall Perry

BACK TO PORTFOLIO

“In all of my dealings with Bonacio Construction, integrity, honesty, quality, commitment to the client and service orientation have been common traits demonstrated by each and every Bonacio associate.”

- Joel S.